Rreth Nesh

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

KUSH JEMI NE

Klinika Retina falë stafit të kualifikuar, filozofisë së punës dhe aparaturave mjekësore të fjalës së fundit, është ofruesi kryesor dhe më i miri në rajon për kujdesin e plotë të syve. Garanci e punës sonë është stafi ynë i përkushtuar. Doktor Ismail Halili në krye të një ekipi ekselent, mjekë të njohur ndërkombëtarisht në fushën e okulisikes që kanë marrë pjesë në studimet kërkimore klinike më të rëndësishme në Shqipëri dhe jo vetëm, janë përfshirë në praktikat më novatore dhe efikase të trajtimit. Disa prej mjekëve tanë të specializuar në fusha të veçanta të kujdesit dhe profilaksisë së syve, të tilla si diagnostikimi i kataraktes (perdes), trajtimi i kataraktes me rreze lazer, mikrokirurgjia e syrit dhe e retinës, matje tensionit të syrit me kompjuter, trajtimi i diabetit të syrit me metoda bashkëkohore, vizita dhe operacione me lazer për të gjitha moshat me aparaturat më moderne. Mjekët tanë të specializuar në një sërë shërbimesh ofrojnë një gamë të plotë të kujdesit të syve për pacientët e të gjitha moshave. Klinika Retina është e pakonkurueshme për vizitat specifike për fëmijë, përcaktimi i numrit të syzeve, trajtimit të dembelizmit dhe i shtrembërimit të syrit, injeksione për sy, syze dhe lente kontakti, etj.

PSE DUHET TË ZGJIDHNI RETINA