Slide backgroundmedicom

KIRURGJI KATARAKTI ME
TEKNOLOGJI E AVANCUAR

untitled-1medicom

EKZAMINIME OKULISTIKE

SHIKO MË SHUMË


TIRANA RETINA INSTITUTE

SHIKO Më SHUMË


Kontakt

(+355) 67 40 01 004 (Fier)
(+355) 69 97 11 111 (Korce)
info@retina.al

REZERVO TAKIMIN

Ju lutem plotesoni fushat perkatese me te dhenat tuaja per te rezervuar nje takim dhe ne do tju kontaktojmë.

asf

  SHËRBIMET TONA

  • June 30, 2017
   Diagnostikimi i Kataraktes
   sherbime
   0
  • June 30, 2017
   Matje tensionit të syrit
   sherbime
   0
  • June 30, 2017
   Vizita specifike për fëmijë
   sherbime
   0
  • June 30, 2017
   Trajtimi i kataraktes me rreze lazer
   sherbime
   0
  • June 30, 2017
   Injeksione për sy
   sherbime
   0